Home > General > Atents avui als resultats d’Alphabet i de Microsoft

Atents avui als resultats d’Alphabet i de Microsoft

30/01/2024

Ahir els mercats europeus van tancar mixtos, destacant-hi la caiguda de l’índex espanyol, que va caure quasi un 0,50%. Una de les companyies que més va llastrar l’índex va ser ACS, que va caure un 10% després que es va saber que havia perdut un litigi a favor d’Abertis.

Aquesta setmana ve carregada de dades macroeconòmiques, avui destacarà la publicació de les xifres del PIB i l’IPC d’Espanya i del PIB d’Alemanya. Dels Estats Units coneixerem les xifres de confiança dels consumidors de la Conference Board i l’enquesta de nous llocs de treball coneguts com a JOLTS. Dimecres es coneixeran més dades del mercat laboral americà i l’IPC d’Alemanya. Tot i que el que més marcarà demà serà la decisió de tipus de la Reserva Federal, que se sabrà amb el mercat europeu tancat. El més interessant de tot serà la publicació del diagrama de punts, en què es poden observar les previsions de tipus d’interès per als propers mesos, i la posterior roda de premsa del president de la Fed, Jerome Powell.

La setmana passada una de les claus va ser la reunió del BCE; durant aquesta setmana diversos membres de l’organisme han ampliat les declaracions de per la presidenta, Christine Lagarde, que va ser bastant prudent i cautelosa. Alguns banquers que s’han mostrat encara poc inclinats a la rebaixa dels tipus parlem obertament del juny.

En pla empresarial destacarà la publicació de resultats de cinc de les set companyies americanes més importants, que es coneixen com “les set magnífiques”, entre les quals destaquen avui Alphabet i Microsoft, i dijous, Apple, Meta i Amazon, que marcaran l’evolució de

Categories: General Tags: