Home > General > Les xifres de contagis centren l’atenció dels inversors

Les xifres de contagis centren l’atenció dels inversors

25/07/2020

Les xifres de contagis de coronavirus arreu del món amb les quals ens aixequem dia rere dia no són optimistes. En els països on ja s’havia començat a viure una nova normalitat després que els casos remetessin i, d’aquesta manera, els negocis poden tornar a obrir portes i començar a generar els ingressos que s’havien quedat a zero durant mesos, sembla que tornen a rebrotar els contagis. Els retrocessos a les fases 1 i 2 tornen a ser una realitat, aquesta vegada amb aplicacions a territoris i barris en concret, i el que més inquieta, “salvar” l’estiu, pel que fa a xifres econòmiques, sembla cada vegada més difícil. La carrera per obtenir una vacuna eficaç i sense efectes secundaris importants és l’objectiu número u de governs i companyies d’arreu del món, no obstant, els experts científics ja han avisat que obtenir-ne una i que estigui a l’abast de la majoria de la població és un camí que com a mínim pot durar dos anys. En aquest context, els mercats de valors pateixen les conseqüències, i veiem com viuen sessions de correccions importants. Aquests fets juntament amb l’increment de la tensió diplomàtica entre la Xina i els Estats Units fan que els mercats asiàtics s’hagin ensorrat i contagiat la resta. L’euro viu una escalada que preocupa les empreses europees degut a la falta de competitivitat, al mateix tems que el dòlar no només perd pes davant de la moneda única, sinó que ho fa també enfront de la lliura anglesa. Així doncs, només us puc desitjar un feliç cap de setmana a tothom!

Categories: General Tags: