Home > General > Les FANG+ segueixen dominant l’S&P 500

Les FANG+ segueixen dominant l’S&P 500

24/07/2020

Les dades macroeconòmiques provinents dels Estats Units referents a les noves peticions de subsidis d’atur han mostrat que els repunts del virus al país nord-americà estan començant a passar factura. Setmanalment, la xifra ha passat dels 1,30 als 1,41 milions quan els analistes esperaven una lectura en línia amb l’anterior. A més a més, en clau americana, segueixen les tensions comercials avivades aquest cop per denúncies d’espionatge, tot i que el mercat descompta que la guerra entre les dues potències mundials no anirà molt més enllà, ja que amb la problemàtica sanitària i econòmica que hi ha actualment ja proporciona suficients maldecaps. Tot i que la incertesa està tornant a ser protagonista als mercats, les contínues ajudes per part de la Reserva Federal Americana cada vegada que el mercat s’emporta un ensurt donen una falsa confiança als inversors, que aprofiten per seguir augmentant les posicions en actius de risc. En plena presentació de resultats destaquen els de Twitter i Tesla, ambdós reportant els comptes millor del que s’esperava el consens de la mateixa manera que ho va fer Microsoft. Les famoses FANG+ segueixen esdevenint el múscul dels selectius americans, que cada vegada estan exagerant més les valoracions entre els cinc primers valors i la resta, on ja pesen més del 20% de l’S&P 500. Respecte a les reserves de petroli, l’última lectura ha confirmat un sever augment molt per sobre del que s’esperava el consens, tot i que no s’ha traduït en volatilitat excessiva en els preus del Brent i del West Texas, que cotitzaven amb lleugeres retallades.

Categories: General Tags: