Home > General > Comença l’època de resultats empresarials

Comença l’època de resultats empresarials

14/07/2020

A punt d’entrar a la segona quinzena de juliol, la multinacional PepsiCo ha estat l’encarregada d’encetar la nova època de presentacions de resultats empresarials, en què s’esperen que les revisions dels comptes trimestrals siguin molt dèbils degut als efectes col·laterals del virus. Malgrat que no s’esperen grans números en la majoria d’empreses, els inversors i analistes ja han adaptat les seves expectatives a la situació actual i entraran molt en valor els plans de creixement que tinguin per als propers mesos de cara a final d’any. En els propers dies a llarg de la setmana es coneixeran els comptes trimestrals de tot el gruix més representatiu bancari americà, un dels sectors més castigats degut a la situació actual. Els selectius americans iniciaven la sessió amb meridianes pujades degut un cop més a les notícies relacionades amb la possible futura vacuna. Després de les novetats de Gilead de divendres, per començar la setmana es coneixien les de Pfizer, que augurava que podria tenir la vacuna enllestida per a final d’octubre, un fet que podria beneficiar molt la candidatura de Donald Trump de cara a les eleccions generals del novembre. A l’altra banda de l’Atlàntic, els selectius més representatius del Vell Continent cotitzaven a l’alça durant tota la sessió, amb l’interès posat en la reunió que es durà a terme a final de setmana entre els diferents membres de l’Eurogrup de cara a desbloquejar el pla de reconstrucció econòmica.

Categories: General Tags: