Home > General > Novetats sobre el coronavirus

Novetats sobre el coronavirus

14/02/2020

Dades noves publicades han mostrat que el nombre d’afectats ha augmentat exponencialment de la nit al dia, mostrant cert escepticisme sobre com s’està portant el control dels casos. Un dels danys col·laterals directes a l’economia del país veí ha estat la cancel·lació d’un dels esdeveniments més importants i que més riquesa aporten a Barcelona, el Mobile World Congress. A més a més, es coneixien les dades de producció industrial a Europa, que van resultar estar meridianament per sota del que s’esperava el consens, després d’haver vist certa recuperació en altres dades macroeconòmiques europees. Les dades respecte de l’IPC alemany de l’últim més s’han publicat en línia del que s’esperava el mercat, sense motius per veure canvis a curt termini de la política monetària a l’Eurozona per part de Christine Lagarde. La jornada d’ahir va servir per prendre lleugers beneficis en els selectius europeus aprofitant les pujades verticals vistes els últims dies, a més de les noves dades negatives respecte als efectes del virus i les fluixes dades macroeconòmiques europees. A l’altra banda de l’Atlàntic, els selectius de Wall Street obrien amb caigudes però a mesura que avançava la sessió s’anaven recuperant i fluctuaven en signe mixt. El tipus de canvi eurodòlar segueix en nivells d’1,084, mostrant la robustesa de la divisa americana respecte a la divisa única.

Categories: General Tags: