Home > General > Setmana positiva per als selectius europeus

Setmana positiva per als selectius europeus

07/09/2019

La primera setmana de setembre ha servit per a molts inversors per recuperar la confiança perduda en els mercats de renda variable global el mes d’agost. Un cop deixat enrere el calorós agost, diversos temes polítics han tornat a prendre protagonisme. Abundants notícies macroeconòmiques positives com el nou govern a Itàlia, el possible retardament del Brexit fins al 31 de gener del 2020, la represa de les converses a Espanya entre el PSOE i Unides Podem i les futures reunions entre les dues potències mundials americanes i xineses de cara a l’octubre, han impulsat de nou els mercats ensopits en plenes temors d’una futura recessió econòmica. A l’espera de les compareixences tant del Banc Central Europeu com de la Reserva Federal, els selectius de renda variable europea han aconseguit tancar una setmana d’avenços. A l’altra banda de l’Atlàntic els mercats de Wall Street han iniciat la sessió dubitatius a l’espera de les dades d’ocupació, que han resultat ser positives però han estat per sota de les expectatives dels analistes. Aquest fet encara dona més motius per a una possible baixada de tipus d’interès als EUA per part de Jerome Powell en la seva pròxima aparició pública.

Categories: General Tags: