Home > General > L’IBEX-35 es torna a posar les piles de la mà dels bancs

L’IBEX-35 es torna a posar les piles de la mà dels bancs

06/09/2019

Si bé fa escassament 20 dies, a mitjan agost, vèiem com l’IBEX-35 havia estat capaç de polvoritzar el fantàstic inici d’any arribant a posar-se amb un rendiment acumulat negatiu, aquest setembre sembla que els inversors estan recuperant la confiança. Per segon dia consecutiu, el selectiu espanyol va aconseguir tancar en verd, acumulant més d’un 2% de revaloració impulsat de nou en gran manera pel fort ral·li viscut en el sector de la banca, on es van arribar a veure apreciacions en un sol dia de més del 7%, i en de materials amb rendiments per sobre del 3%, quedant-se a les portes dels 9.000 punts. Les notícies pro mercat comencen a aflorar, on per part del Regne Unit ja amb gairebé tota seguretat es veurà un nou postajornament fins al 31 de gener del 2020. Les més que possibles decisions que prendrà el Banc Central Europeu en la seva propera compareixença pública per part d’impulsar el sector bancari, tan afectat per la situació crítica dels tipus d’interès, ja es comença a descomptar en el mercat positivament. A més a més, les postures més amigables de la Xina i els Estats Units, que han confirmat futures reunions comercials per a principi d’octubre, han contribuït positivament a veure un fort impuls alcista en la majoria de selectius europeus, exceptuant el FTSE-100 anglès, i una bona obertura als mercats de Wall Street.

Categories: General Tags: