Home > General > Microsoft recupera el lideratge i desbanca Apple

Microsoft recupera el lideratge i desbanca Apple

26/04/2019

La multitud de presentacions de resultats que s’estan duent a terme als Estats Units han aportat un nou líder pel que fa a la companyia més valuosa del món, amb els bons resultats que ha presentat Microsoft, després de tornar a avançar la seva homòloga Apple, fregant el trilió de dòlars de capitalització. També han destacat positivament els resultats de la companyia Facebook, que es veia impulsada a màxims dels últims 12 mesos, contribuint conjuntament amb Microsoft a l’obertura en verd del Nasdaq americà, mentre que el Dow Jones i l’S&P-500 iniciaven la jornada amb lleugeres caigudes. Mentrestant, als selectius europeus es vivia una sessió en què predominava la tonalitat vermella exceptuant el selectiu espanyol de l’IBEX-35, que aconseguia recuperar els 9.500 punts després de tallar la ratxa de dues jornades consecutives de pèrdues. El sector que més va contribuir positivament va ser el de serveis públics, amb Iberdrola al capdavant després dels bons resultats publicats, amb apujades del 4,30%. La cara negativa del selectiu espanyol la va protagonitzar Inditex, que rebia de nou una rebaixa de preu objectiu per part de Morgan Stanley, que la llastrava un   -2,56%.

Categories: General Tags: