Home > General > L’IBEX-35 estrena temporada de presentació de resultats

L’IBEX-35 estrena temporada de presentació de resultats

25/04/2019

Tot i els nous màxims registrats als selectius de Wall Street, amb un 80% aproximat de les companyies de l’S&P500 publicant per sobre de les expectatives dels analistes, els selectius europeus no van aconseguir contagiar-se del bon moment que s’està vivint als mercats de renda variable americana. L’IBEX-35, per la seva part, inicia la temporada de presentació de resultats empresarials del primer trimestre del 2019, on la primera empresa que encetava la llauna va ser l’operadora de gas Enagas. El selectiu espanyol finalitzava la jornada en negatiu, perdent els 9.500 punts, després d’encadenar dues sessions seguides amb davallades, agreujades per la debilitat de les dades sobre l’índex IFO de confiança empresarial a Alemanya. Mentrestant, des del nord d’Europa arribaven notícies sobre el Brexit, impulsat per les pressions de Theresa May per tal d’aconseguir un acord amb el Parlament abans de finalitzar el mes d’abril. A l’altra banda de l’Atlàntic, els mercats americans iniciaven la sessió amb lleugeres caigudes, que a mesura que avançava la jornada anava fluctuant entre el rendiment positiu i negatiu.

Categories: General Tags: