Home > General > Setmana d’eleccions generals a Espanya

Setmana d’eleccions generals a Espanya

24/04/2019

El selectiu espanyol IBEX-35 va recuperar l’activitat després de quatre dies consecutius festius amb lleugeres davallades en el rendiment, tot just entrant en una setmana clau en què diumenge, 28 d’abril, es duran a terme les eleccions generals. Amb la ressaca del primer cara a cara dels representants polítics espanyols han retornat els dubtes en els inversors de renda variable del país del sud-oest d’Europa. Al Vell Continent els selectius es comportaven de forma mixta, destacant les revaloracions del FTSE-100 britànic, i com a davallada negativa l’IBEX-35. A l’altra banda de l’Atlàntic, els mercats de Wall Street iniciaven amb pujades, després de recuperar la confiança en els mercats més arriscats impulsats per l’ambient positiu que s’està veient a les presentacions de resultats de companyies americanes, a l’espera d’aproximadament 160 publicacions que es duran a terme a durant la pen­última setmana del mes. Pel que fa a les commodities, destaca el comportament alcista que està tenint el preu del petroli, aquest cop impulsat per l’enduriment de les sancions imposades pels Estats Units contra el règim de Teheran, on el barril de referència, el de Brent, se situa per sobre dels 70 dòlars i escaig.

Categories: General Tags: