Home > General > Moment dolç per als selectius europeus

Moment dolç per als selectius europeus

18/04/2019

Les publicacions arribades dels de la Xina respecte al seu creixement han estat meridianament per sobre del que s’esperaven els analistes, notícia molt ben rebuda pels mercats de renta variable europea. El PIB xinès ha crescut un 6,4% durant el primer trimestre del 2019, gràcies a la forta apreciació de la producció industrial i de les vendes retail. Des d’Estats Units ens arriben notícies respecte a la balança comercial, un dels coneguts maldecaps de Donald Trump, que ha resultat reduir-se, contràriament amb el que s’esperava el consens de mercat. La dada més interessant que s’ha pogut extreure d’aquesta notícia ha estat la reducció d’aquest dèficit respecte al seu homòleg asiàtic, cosa que ha afavorit les posicions i les decisions preses pel portaveu americà des del 2018, quan va iniciar la seva política aranzelària. Al Vell Continent s’han viscut apujades generalitzades dels selectius, on el que més s’ha apreciat ha estat l’IBEX35 impulsat per les revaloracions que han viscut els seus pesos pesants.
A l’altra banda de l’Atlàntic, els selectius obrien mixtes amb les publicacions de resultats de diverses empreses, encara digerint la bateria d’informacions macroeconòmiques que es rebien des de diverses zones geogràfiques del món.

Categories: General Tags: