Home > General > La confiança inversora segueix incrementant-se a Europa

La confiança inversora segueix incrementant-se a Europa

17/04/2019

Els selectius europeus han aconseguit finalitzar una nova jornada en la seva totalitat en positiu, excepte l’IBEX35, que ha tancat totalment pla, que segueixen de ben a prop les publicacions de resultats de les empreses americanes, abans d’afrontar les europees i les eleccions generals a Espanya del 28 d’abril. Les dades sobre l’Índex ZEW de confiança inversora a l’Eurozona han resultat ser més positives del que s’esperaven els analistes, fet que ha contribuït a incrementar les ganes de seguir invertint en actius de risc per als inversors europeus, i han aconseguit que l’EuroStoxx 50 avancés fins als 3.463 punts, amb una revaloració acumulada des de principis d’any del 15,39%. Si el comparem els rendiments acumulats des de l’1 de gener de 2019 de l’EuroStoxx50 comparat amb l’índex de referència americà, l’S&P500, veiem que les diferències han estat mínimes. A l’altra banda de l’Atlàntic, els mercats de Wall Street iniciaven la jornada amb lleugeres pujades, impulsades pel bon comportament a Europa i per les primeres presentacions de resultats de companyies americanes, a l’espera de la publicació de les dades del PIB xinès, que es coneixeran dimecres, després de la bona dada feta pública sobre l’auge dels preus de l’habitatge al país asiàtic.

Categories: General Tags: