Home > General > Els EUA i la Xina apropen posicions en les negociacions comercials

Els EUA i la Xina apropen posicions en les negociacions comercials

09/01/2019

Europa aconsegueix veure en verd els seus principals selectius després de les bones notícies que arriben des dels EUA, on s’estan produint avenços profitosos, segons les afirmacions fetes per Donald Trump pel que fa a la guerra comercial. A més a més, aquestes novetats han fomentat la pujada dels preus del petroli, que fan que els preus del barril de Brent es disparin per sobre dels 58 dòlars. També cal destacar la nova fita que ha aconseguit Amazon, tot situant-se com l’empresa més valuosa del món després de desbancar Microsoft, que feia uns dies que acabava de superar Apple. Les declaracions de Trump respecte a la construcció del mur que separaria Mèxic dels EUA seran importants per saber si seguirà el shutdown dels funcionaris del seu govern.

Categories: General Tags: