Home > General > Els mercats europeus consoliden la jornada de divendres

Els mercats europeus consoliden la jornada de divendres

08/01/2019

Jornada mixta per als selectius europeus després de les fortes pujades viscudes la jornada del divendres. Tot i les bones notícies que arribaven des d’Amèrica respecte a les possibles apujades de tipus d’interès, que podrien ser bastant més prudents, i les dades sobre l’ocupació, les tensions que s’estan vivint a l’administració nord-americana a causa del seu tancament fan mantenir els inversors en alerta. A més a més, cal destacar les negociacions que s’estan portant a terme durant ahir i avui entre la Xina i els Estats Units per tal de negociar nous acords comercials i així resoldre la guerra aranzelària. Pel que fa tipus de canvi eurodòlar, s’ha vist una apreciació de la moneda europea, arribant a l’1,14.

Categories: General Tags: