Home > General > Europa recupera la confiança gràcies a la millora en la guerra comercial

Europa recupera la confiança gràcies a la millora en la guerra comercial

10/01/2019

L’IBEX-35 va frenar la ratxa de tres jornades consecutives a l’alça amb una lleugera recollida de beneficis que va fer que el selectiu acabés la sessió en vermell, amb una davallada del 0,27%. Pel que fa a la resta de selectius capdavanters europeus, van aconseguir una nova jornada amb revaloracions arran de les bones notícies de les reunions sobre les tensions comercials, que sembla que estan arribant a bon port. D’altra banda, torna al protagonisme la carismàtica Theresa May, amb l’afirmació que el Regne Unit abandonarà la Unió Europea, tal com es va acordar, el 29 de març del 2019 a un dels diputats que ho van qüestionar després de descartar possibles retards. Els mercats de Wall Street obrien la sessió en positiu.

Categories: General Tags: