Home > General > Canvi de rumb a Europa

Canvi de rumb a Europa

05/01/2019

Després de veure la fluixa jornada dels selectius americans a Wall Street, on tancaven en vermell amb caigudes d’entre el 2,35% i el 2,75%, poca gent s’esperava la reacció dels mercats borsaris europeus. Els selectius més importants del vell continent aconseguien tancar una magnífica jornada, amb la majoria de selectius amb revaloracions per sobre del 2%. Els avenços en les conversacions que es duran a terme entre la Xina i els EUA entre el 7 i 8 de gener, combinat amb les bones dades d’atur i creació d’ocupació als EUA, que descarten una possible desacceleració econòmica, han fet aflorar una confiança entre els inversors que semblava que s’havia esvaït en els últims mesos i ha fet rebotar la borsa mundial.

Categories: General Tags: