Home > General > Europa no arrenca

Europa no arrenca

04/01/2019

Els selectius europeus obrien la jornada amb la notícia del Profit Warning de l’empresa Apple, que afirmava que no arribaria a les xifres que augurava en el primer trimestre de l’any a causa de diversos factors, especialment vinculats amb la guerra comercial amb la Xina. A més a més, les dades sobre una possible desacceleració de l’economia oriental ha contagiat un sentiment negatiu al vell continent. El selectiu de referència europeu, l’EuroStoxx-50 queia per sobre del punt percentual, llastat principalment pel CAC-40 francès i pel DAX alemany. L’IBEX-35, per la seva part, va aconseguir fer minvar les caigudes i va tancar en vermell per tan sols el -0,30%. A l’altra banda de l’Atlàntic els mercats de Wall Street iniciaven el dia en negatiu.

Categories: General Tags: