Home > General > Arrenca el 2019 amb dubtes

Arrenca el 2019 amb dubtes

03/01/2019

L’inici del 2019 per a les borses europees no augurava bons resultats en l’obertura a causa, principalment, de les decebedores publicacions de l’índex PMI manufacturer xinès, per sota dels 50 punts, situant-se concretament en 49,7. El sentiment dels inversors europeus va començar negatiu i no va ser fins a la tarda que el sector bancari i petrolier van fer capgirar la majoria de selectius del vell continent, exceptuant el CAC-40 francès, que tancava en vermell. L’euro torna a perdre la quota d’1,14 contra el dòlar americà. Per la seva part, el barril de petroli Brent se situava per sobre de 55 dòlars. A l’altra banda de l’Atlàntic, els mercats de Wall Street obrien amb lleugeres pèrdues.

Categories: General Tags: