Home > General > La volatilitat torna a ser la protagonista

La volatilitat torna a ser la protagonista

12/10/2018

Jornada de correccions generalitzades als mercats mundials. L’efecte dels possibles increments dels tipus d’interès que realitzarà la Fed a final d’aquest any i l’any vinent ja s’ha començat a descomptar als principals mercats, fet que ha aportat de nou la volatilitat com a protagonista d’a­questa inquietant pel·lícula que s’està gestant en la borsa el 2018. A més a més, cal destacar les contínues aparicions de Donald Trump, que ahir va titllar els màxims dirigents de la Fed de ser massa durs en la seva presa de decisions i els assenyalava com a principals culpables de les turbulències que s’estan veient en els mercats. Tenint en compte les divises, el tipus de canvi euro-dòlar segueix estable, situat en 1,15.

Categories: General Tags: