Home > General > La volatilitat torna a ser la protagonista

La volatilitat torna a ser la protagonista

13/10/2018

Tanquem setmana complicada per als mercats. La tempesta desencadenada per Wall Street dimecres passat ha fet trontollar els mercats globals, en especial a Europa. Dos informes sobre la baixada de la demanda de semiconductors als Estats Units, la pujada del tipus de referència Treasury 10Y per sobre del 3%, l’escalada del preu de petroli i les sempre declaracions poc encertades del màxim mandatari del país nord-americà, Donald Trump, van ser les excuses perfectes per a la correcció sana que van viure els mercats del carrer més conegut del sud de Manhattan. D’aquesta manera, l’IBEX-35 perdia els 9.000 punts, una barrera psicològica per als inversors. Mentrestant… bon pot del Pilar!

Categories: General Tags: