Home > General > Notícies poc estimulants als mercats europeus

Notícies poc estimulants als mercats europeus

11/10/2018

Els parquets del vell continent van veure com el seus selectius tancaven en vermell propiciats per les tensions pressupostàries entre Itàlia i la Comissió Europea, a més de les dades sobre el PIB futur d’Alemanya, que veia reduïdes considerablement les seves expectatives de creixement el 2019 i 2020. L’altre focus de tensions que també ha influït negativament els mercats ha estat la falta d’entesa entre la Xina i els EUA. El secretari del Tresor dels EUA va advertir que la Xina no ha de devaluar la moneda per tal de ser més competitius, tema que es tractarà en les properes reunions del G-20. Pel que fa a l’IBEX-35v s’ha devaluat un 1,05% i tancava en mínims anuals de 9.162 punts, situant-se a nivells de final del 2016.

Categories: General Tags: