Home > General > Itàlia es permet una pausa

Itàlia es permet una pausa

23/05/2018

Després de la tempesta torna la calma. I si no que els ho diguin als italians. Després de viure una de les setmanes més convulses políticament parlant, la jornada d’ahir va aconseguir tancar amb números verds, tant en el mercat de renda variable, amb el MIB, com en el deute. Pendents que Sergio Mattarella, el president de la República italiana, accepti o no la figura de Guissepe Conte com a primer ministre. A més a més, les tensions en la guerra comercial també sembla que s’estan relaxant: la Xina retallarà fins a un 25% els aranzels a la importació de vehicles i peces des de l’1 de juliol. Aquesta setmana, la temporada de presentació de resultats cedirà protagonisme a altres temes de mercat.

Categories: General Tags: