Home > General > Panorama geopolític

Panorama geopolític

24/05/2018

Sembla que per fi tenim els primers resultats de les negociacions comercials entre ela americans i els xinesos. El cap de setmana passat Pequín va anunciar que acceptava reduir el desequilibri comercial incrementant les importacions americanes. El secretari del Tresor dels Estats Units va anunciar que estan paralitzant la guerra comercial. De moment el president, Donald Trump, no s’ha pronunciat. D’altra banda, si es confirmés la treva amb Corea del Nord i Kim Jong-un arriba a donar la mà a Trump el 12 de juny es podrà parlar d’una relaxació important al panorama geopolític. Com a contrapunt tenim Itàlia i la seva situació política pendent de definir-se i d’aquesta manera deixar respirar els inversors.

Categories: General Tags: