Home > General > Itàlia segueix en el focus

Itàlia segueix en el focus

19/05/2018

El tancament d’ahir es marcava majoritàriament negatiu a les places europees. Centrant-nos en el selectiu del país veí, l’Ibex 35 posava fi a la major ratxa de pujades setmanals des del 2013, amb un total de 7. D’altra banda, seguint el fil dels comentaris anteriors, Itàlia seguia amb incertesa al mercat. Ahir el sector financer del país italià seguia patint caigudes que arribaven fins al -6% en alguns valors. Pel que fa a Wall Street, guardava un comportament molt similar a l’europeu. L’obertura dels mercats nord-americans era més aviat plana. Entre els pitjors comportaments dels integrants de l’S&P500 destaquen Campbell Soup, Nordstrom i Kraft Heinz. Paral·lelament, dels millors comportaments els marcaven Paypal, AMD i Boeing, entre d’altres. Bon cap de setmana llarg.

Categories: General Tags: