Home > General > Trump manté en ‘stand by’ el petroli

Trump manté en ‘stand by’ el petroli

09/05/2018

En la darrera jornada de cotització, veiem com els selectius de renda variable europea es mantenien lleugerament baixistes. Després d’un inici de setmana prou positiu, l’índex més castigat d’ahir era l’FTSE MIB italià. De la mateixa manera, veiem com la prima de risc del país augmentava el diferencial contra la referència alemanya. Tot això succeïa pel temor a unes noves eleccions anticipades que frenaven el bon comportament acumulat d’enguany (rondant el +10%). Seguint en clau europea, la divisa comunitària retrocedia marcant mínims anuals i trencant l’1,1850 contra el dòlar americà. A l’altra banda de l’Atlàntic, Wall Street també obria amb suaus caigudes. Per altra banda, la referència petroliera nord-americana, el WTI (West Texas Intermediate) es situava tocant els 70 dòlars per barril en espera de noves decisions de Trump sobre el país d’Iran.

Categories: General Tags: