Home > General > L’eurodòlar trenca l’1,20

L’eurodòlar trenca l’1,20

08/05/2018

En tan sols dues setmanes, l’eurodòlar ha caigut un 3,5%, i ha passat de l’1,24 a l’1,1925. El ral·li del dòlar va ser precedit pel desplaçament a l’alça de la corba americana. Per la seva part, sembla que l’euro es veia pressionat per unes dades europees “menys bones” (l’índex europeu de sorpreses macro s’ha desplomat, contràriament a l’americà); les expectatives de la restricció monetària a Europa han retrocedit. Per altra banda, impressionant i no premiada la temporada de resultats actuals, sobretot als EUA, on les companyies augmenten l’EPS un 23% y/y davant el 17% esperat (havent publicat un 50% del S&P). A més, la publicació d’alguna de les grans tecnològiques, com Apple, no deixa lloc a dubtes sobre el bon estat d’aquestes.

Categories: General Tags: