Home > General > La divisa té el seu pes en els resultats

La divisa té el seu pes en els resultats

25/04/2018

La temporada de resultats està sent bona. Als EUA, amb una mica més del 20% ja publicat, més del 80% de les companyies ho fa de manera positiva (per sobre de la mitjana històrica del 67%). Destaquem com els sectors que millors resultats estan presentant són els de materials i financers, davant el consum cíclic que està reportant resultats una mica fluixos. A part, la moneda americana està pesant de manera positiva en aquestes presentacions. En canvi, a l’Eurozona, es preveu que per cada increment del 10% en l’euro, res­taria entorn al -3% de beneficis a la zona euro. En tot cas, no han canviat en excés els possibles catalitzadors del mercat. Seguim veient indicadors a nivells històricament elevats, mostrant encara recuperació, si bé lleugerament menys dinàmica.

Categories: General Tags: