Home > General > Reunió del BCE

Reunió del BCE

26/04/2018

La darrera sessió de cotització en els parquets europeus deixava rendiments lleugerament baixistes. Poques eren les companyies cotitzades que mostraven increments en els seus preus… Pel que fa a la jornada d’avui, la cita més important serà la reunió del Banc Central Europeu. Igualment, el mercat no descompta canvis rellevants en la política monetària del BCE i per tant no s’espera cap increment en el tipus d’interès oficial. No obstant això, la compareixença de Mario Draghi serà clau per a la divisa comunitària, que darrerament ha patit certa correcció permetent als mercats europeus comportar-se millor que els seus homòlegs nord-americans. A més, estarem atents a la presentació de resultats de diverses companyies com Amazon, Intel, Pepsico i Volkswagen, entre d’altres.

Categories: General Tags: