Home > General > Onada de resultats empresarials

Onada de resultats empresarials

24/04/2018

Aquesta setmana veurem gairebé la meitat de les companyies del selectiu nord-americà S&P500 rendir comptes davant dels seus accionistes al presentar els seus resultats empresarials trimestrals. En aquest costat de l’Atlàntic també coneixerem alguns resultats, especialment a Espanya, on presentaran comptes els gegants com BBVA, Telefónica, Banco Santander, Iberdrola… A mitja setmana ens espera la reunió del Banc Central Europeu, tot i que no s’esperen grans novetats per part de la institució monetària. Cal remarcar que la depreciació de la moneda única europea ja s’està notant, marcant els nivells per sota de l’1,23. Sembla que fins a la reunió del mes de juny no tindrem novetats per part del Mario Draghi.

Categories: General Tags: