Home > General > Repunt de les TIR

Repunt de les TIR

21/04/2018

Els trams llargs de les corbes de renda fixa mostraven cert ascens a final de setmana. Tant el rendiment anual del tresor americà 10 anys com el del Bund alemany 10 anys  repuntaven i se situaven en el +2,93% i +0,60% respectivament. Aquest moviment tenia impacte en les divises, ja que van deixar l’euro contra el dòlar que es situés en nivells d’1,227. Durant aquesta setmana, la divisa ha patit certa volatilitat. El moment de l’euro ha passat des d’1,24 (en el seu moment més àlgid) fins als mínims setmanals actuals. Quant a les commodities, l’or negre a poc a poc prenia protagonisme. Davant el recent increment en el preu tant del Brent com del WTI, el president Trump prenia cartes sobre l’assumpte. Utilitzant el tradicional mètode de les xarxes socials, el president dels EUA deia que el preu del petroli estava “artificialment molt elevat”, segons ell per culpa de l’OPEC.

Categories: General Tags: