Home > General > Europa s’estanca

Europa s’estanca

17/04/2018

En la darrera sessió de cotització, la major part dels mercats de renda variable cotitzaven sense grans canvis. Davant dels recents esdeveniments a Síria, amb les companyies presentant resultats empresarials i la guerra comercial entre la Xina i els Estats Units, els inversors preferien mantenir-se a l’expectativa i no prendre posicions en els mercats de valors. Divendres passat (posterior al tancament borsari) una reconeguda agència de qualificació anunciava la millora del ràting a Espanya fins a Baa1 amb perspectiva estable. No obstant això, ni aquesta millora a la nota creditícia del país veí servia per deixar rendiments positius en de dia d’ahir. Per altra banda, als EUA els selectius de Wall Street obrien lleugerament alcistes, mostrant comportaments entorn al 0,7% a tancament europeu.

Categories: General Tags: