Home > General > Temporada de resultats

Temporada de resultats

18/04/2018

La setmana passada, la macro deixava el testimoni a la micro davant l’inici de la presentació de resultats. És la primera en què la reforma fiscal de Trump es reflecteix de manera completa. En principi, es preveu que aquesta sigui positiva. Per ara, han presentat 42 empreses de l’S&P500, 14 de les quals financeres. En general, han sorprès positivament, però és precipitat extreure’n conclusions. En tot cas, els titulars s’han centrat en la política, aquesta vegada relacionats amb les sancions   a personalitats russes. El clima va empitjorar encara més després de la resposta dels EUA, el Regne Unit i França als esdeveniments de Síria. En aquest context, repuntava el petroli així com l’or. Per no deixar de costat la macro, Europa segueix sorprenent a la baixa. Haurem de contextualitzar, ja que venim de màxims…

Categories: General Tags: