Home > General > Presentació de resultats

Presentació de resultats

14/04/2018

En la darrera sessió de cotització, els inversors van centrar el focus d’atenció en tres possibles catalitzadors. Per una banda, la guerra comercial entre els EUA i la Xina, que fa ballar el mercat al ritme de les tensions entre ambdós països. Per altra banda, també es mantenien atents a les noves tensions davant el possible atac de Trump a Síria. Per últim, l’inici de la temporada de resultats corporatius anava prenent força i donarà pistes sobre el futur dels mercats globals. Ahir era el torn de tres gegants financers nord-americans: Citigroup, JP Morgan i Wells Fargo veien com la presentació de resultats pesava sobre el valor de cotització i tots tres mostraven rendiments a la baixa. Bon cap de setmana!

Categories: General Tags: