Home > General > Catalunya, en el punt de mira

Catalunya, en el punt de mira

22/12/2017

Tot i un inici de dia a la baixa dels principals selectius europeus durant la jornada d’ahir els inversors recobraven l’ànim comprador i canviaven el color final dels mercats, acabant amb un tancament en positiu. A part, l’obertura a l’alça de la principal borsa mundial recolzava el bon comportament europeu. De la mateixa manera, la divisa comunitària es desinflava lleugerament, situant-se en 1,187. Avui sabrem els resultats de les eleccions catalanes i els moviments que poden esdevenir en la política del país veí. Demà un dels focus d’interès serà el sorteig de la grossa de Nadal. Com comentàvem, a l’altra banda de l’Atlàntic els principals índexs de Wall Street lluitaven per recuperar els màxims històrics que han estat marcant durant aquest any.

Categories: General Tags: