Home > General > 21-D: jornada d’eleccions a Catalunya

21-D: jornada d’eleccions a Catalunya

21/12/2017

La darrera sessió de cotització destacava per la forta atenció sobre les eleccions catalanes. La jornada de reflexió es feia ressò en els principals diaris econòmics, que plantejaven els possibles escenaris i l’impacte que podria tenir un resultat o altre sobre l’economia del país veí. Igualment, per una banda, pendents de la política catalana i, per l’altra, amb el compte enrere de la reforma fiscal als EUA, la divisa comunitària es mostrava forta i s’acostava als 1,189 dòlars. Sense grans referencies macroeconòmiques, a Europa la jornada es tenyia majoritàriament de vermell. La tònica d’ahir passava per la recollida de beneficis dels inversors en els principals parquets europeus. Com de costum, aquests fets no impedien una obertura nord-americana entre plana i lleugerament a l’alça.

Categories: General Tags: