Home > General > A tres sessions d’acabar l’any

A tres sessions d’acabar l’any

23/12/2017

Els resultats de les noves eleccions catalanes desinflaven des de bon matí el selectiu del país veí, no obstant això, el càstig no era excessiu. Novament el sector bancari, i en especial les companyies amb major exposició a Catalunya, eren les més castigades. CaixaBank i BancSabadell retrocedien prop del -3%. La prima de risc no era una excepció i repuntava (augmentant el diferencial de tipus respecte el bund alemany). Pel que fa a la resta de selectius europeus, no es diferenciava excessivament de l’Ibex35. L’acumulat setmanal era majoritàriament positiu, encara que molt lleugerament. Pel que fa a la divisa, l’euro frenava situant-se en nivells propers als 1,18 dòlars havent passat la setmana més proper als 1,19. Per últim, desitjar-vos bones festes i que les inversions ens acompanyin. Bon cap de setmana.

Categories: General Tags: