Home > General > La Fed serà la clau d’aquesta setmana

La Fed serà la clau d’aquesta setmana

12/12/2017

Demà al vespre, hora de dinar dels Estats Units, coneixerem la decisió de la Reserva Federal (Fed). S’espera una nova pujada de tipus d’interès d’uns 25 punts bàsics. Serà important la compareixença posterior de la que és encara a dia d’avui presidenta de l’entitat nord-americana, Janet Yellen, així com l’evolució de les perspectives econòmiques. Podríem veure pistes respecte a la velocitat de la normalització monetària el 2018. Per la seva part, també hi haurà reunió del Banc Central Europeu, on no s’esperen novetats. En resum, cal esperar que el discurs des dels bancs centrals sigui el de traslladar una normalització de la política monetària en l’àmbit global.

Categories: General Tags: