Home > General > Que el petroli ens acompanyi

Que el petroli ens acompanyi

13/12/2017

El preu del petroli va ser un tema famós per allà a finals del 2014 i principis del 2015. La cotització del conegut com a or negre va passar a valer de 115 dòlars el barril a menys de 40 dòlars en tan sols any i escaig. Actualment el seu preu el tenim a 65 dòlars, i ben contents: estem a la vigília de Nadal i els desplaçaments per retrobar-se amb els nostres estimats es faran encara més agradables si la factura quan parem a la gasolinera a posar suc acompanya. No obstant això, les últimes notícies apuntalen a una pujada del preu (positiu per als inversors): un dels oleoductes més importants a escala mundial, Forties Pipeline System es detindrà durant 2 setmanes per tal d’arreglar uns problemes tècnics en un tram de la seva canalització, fet que augmentaria la seva cotització.

Categories: General Tags: