Home > General > Baix volum de negociació

Baix volum de negociació

08/12/2017

Les conseqüències d’un dia festiu a diversos punts d’Europa eren uns mercats amb baixos volums de negociació. A part, durant la jornada d’avui també tindrem els selectius cotitzant tot i que no s’espera una gran activitat. Els principals parquets europeus tancaven la sessió d’ahir mostrant lleugers repunts amb una obertura americana que seguia amb sentiment comprador. Pel cantó de la moneda europea, aquesta seguia retrocedint per acabar mostrant nivells d’1,175 dòlars per euro. Quant a l’actiu refugi, l’or queia lleugerament. En aquest context, cal ressaltar l’elevada complaença del mercat reflectida en diferents indicadors de sentiment. De cara a la setmana vinent estarem atents a la cita clau de la Reserva Federal i la seva possible pujada de tipus.

Categories: General Tags: