Home > General > Europa tanca en vermell

Europa tanca en vermell

07/12/2017

Ahir, després que el Nikkei registres la seva pitjor sessió des de març passat, els índexs de referència europeus obrien amb descensos. El DAX alemany tancava així en els 13.000 punts, l’IBEX-35 perdia els 10.200 punts i l’Eurostoxx es quedava un 4% per sota dels màxims anuals, marcats l’1 de novembre. De la mateixa manera, els selectius de Wall Street obrien amb caigudes tot i que es resistien a mostrar comportaments vermells a mesura que avançava la sessió. Bona part del sentiment positiu als EUA esdevenia de la publicació d’una nova dada de caire laboral (ADP National Employment Report): al novembre es creaven 190.000 llocs de treball (no agrícoles), en línia amb l’esperat. Pel que fa a aquesta sessió, coneixerem les dades de: (i) PIB de la zona euro del tercer trimestre de 2017; (ii) producció industrial d’Alemanya a l’octubre; (iii) taxa d’atur a Itàlia, i (iv) balança comercial de França a l’octubre.

Categories: General Tags: