Home > General > Sense novetats als mercats

Sense novetats als mercats

06/12/2017

El comportament de la darrera sessió de cotització es mostrava força mixt. Els índexs europeus no es definien i tancaven vorejant rendiments plans (uns lleugerament per sobre i altres lleugerament per sota). De la mateixa manera, Wall Street obria sense una clara direccionalitat, això sí, el context no és el mateix. En el cas dels EUA, els principals selectius lluiten per mantenir nivells màxims històrics, en el cas d’Europa, els màxims encara queden força lluny. Per la banda de la divisa, l’euro corregeix lleugerament davant un dòlar que s’enforteix amb les noves notícies sobre la reforma fiscal. L’actiu refugi per excel·lència (l’or) també retrocedia, mentrestant l’or negre (Brent) fiançava els 62.50 dòlars. Sense grans referències macro haurem d’esperar a nous catalitzadors que acompanyin els mercats d’aquí a final d’any.

Categories: General Tags: