Home > General > Europa ‘down’, EUA ‘up’

Europa ‘down’, EUA ‘up’

01/12/2017

De bon matí, amb la majoria de mercats europeus amb ganes de seguir la tendència alcista de les darreres sessions, els parquets obrien positius a l’espera de nous catalitzadors que marquessin el rumb. Tot i això, a final de dia el registre europeu es tenyia de vermell amb lleugeres correccions. Per altra banda, com ja és habitual, els mercats nord-americans posaven la velocitat de creuer per seguir en màxims històrics (per exemple, el Dow Jones aconseguia superar els 24.000 punts per primera vegada). Aquests moviments es justificaven gràcies als nous passos que està presenciant la famosa reforma fiscal. A més, el creixement del 3,3% del PIB del tercer trimestre i l’atur en mínims segueix oferint cert atractiu als inversors. Això sí, ningú nega que les valoracions dels actius de renda variable són molt exigents… Us anirem informant.

Categories: General Tags: