Home > General > Iniciem el darrer mes de l’any

Iniciem el darrer mes de l’any

02/12/2017

Comportament mixt de la renda variable al novembre, amb uns índexs nord-americans tancant en verd, recolzats en unes dades macro positives, la manca de novetats per part de la Fed, una bona publicació de resultats i l’expectativa de la rebaixa fiscal. A l’Eurozona pesava més la incertesa política i la renda variable corregia, amb les principals caigudes centrades en Alemanya. Tampoc ho feia bé Espanya. Per sectors, globalment han destacat positivament telecomunicacions, consum i immobiliari. Només va tancar en vermell en l’àmbit global el sector de materials. Pel costat micro, amb la temporada de resultats pràcticament finalitzada, cal destacar la publicació de dades al Japó. A l’S&P-500, gairebé el 80% de les companyies sorprenia positivament, sent una de les millors temporades de resultats dels últims tres anys. A Europa, el 60% de les companyies batien expectatives de beneficis.

Categories: General Tags: