Home > General > A punt de tancar el novembre

A punt de tancar el novembre

30/11/2017

La sessió d’ahir es preveia agitada des de bon matí. A primera hora, els titulars que encapçalaven els principals diaris econòmics eren: (i) la prova militar de Corea del Nord, que llançava un nou míssil balístic (ii); el possible acord econòmic del Regne Unit i la Unió Europea per negociar el Brexit (iii); la compareixença del successor de Janet Yellen, Jerome Powell, que parlava de la independència de la Fed, del continuisme en les polítiques monetàries i una probable desregulació al sector bancari (iv), i l’optimisme sobre la reforma fiscal dels Estats Units, que passava el filtre del Congrés. En aquest context, els mercats europeus mantenien un to positiu durant la jornada, on destacava un IBEX-35 que despuntava per sobre dels altres. A l’altre costat de l’Atlàntic, el Nasdaq Composite mostrava certa debilitat amb valors com Netflix, Facebook o Activision Blizzard, que registraven caigudes que vorejaven el 5% a tancament europeu.

Categories: General Tags: