Home > General > Dia d’acció de gràcies

Dia d’acció de gràcies

24/11/2017

Portant la contrària a la jornada de dimecres, la darrera sessió de cotització anava de menys a més. Al matí, sense la referència asiàtica del Nikkei, però amb el punt de mira sobre la caiguda patida pel parquet de la Xina Shanghai Composite, els mercats europeus obrien amb lleugeres retallades. No obstant això, recuperaven part d’allò perdut per acabar lleugerament alcistes. A part, als Estats Units, de la mateixa manera que al país nipó, ahir amb la celebració del Dia d’acció de gràcies els parquets eren tancats. Pel que fa a la divisa europea, seguia el tarannà dels mercats (i viceversa). Quan els selectius europeus repunten la divisa es deprecia i quan els selectius baixen la divisa s’aprecia. Els nivells a tancament es mantenien força estables fregant els 1,185 dòlars per euro.

Categories: General Tags: