Home > General > Recollida de beneficis

Recollida de beneficis

23/11/2017

La darrera sessió de cotització anava de més a menys als principals selectius europeus. Encara que el DAX alemany des d’inici de dia es desmarcava de la resta de parquets mostrant rendiments negatius, a mesura que passaven les hores els altres índexs l’acompanyaven en les correccions i només quedaven en verd el FTSE-100 anglès i l’IBEX-35 espanyol. Pel que fa als mercats de Wall Street, després dels nous rècords històrics, la sessió de dimecres servia perquè els inversors realitzessin una recollida de beneficis. Quant a la jornada d’avui, les borses de Nova York romandran tancades per la celebració del Dia d’Acció de Gràcies. En l’àmbit macroeconòmic estarem atents als PMI de serveis i manufacturer de l’eurozona, França i Alemanya al novembre.

Categories: General Tags: