Home > General > Wall Street està de festa

Wall Street està de festa

25/11/2017

Ahir realitzàvem el tancament de setmana amb els mercats europeus registrant suaus repunts. Amb l’ajuda de la banca, l’Ibex-35 aguantava per sobre dels 10.000 punts. Quant a Wall Street, tornava a obrir els mercats després de la jornada festiva d’Acció de Gràcies, això sí, només mitja sessió i sense grans referències macroeconòmiques. Igualment, el dia d’ahir servia per marcar nous màxims històrics. Els principals selectius nord-americans acumulaven durant la setmana (a tancament europeu) rendiments positius rondant el +1%. De cara a la setmana vinent, les publicacions macroeconòmiques més rellevants seran: índex de preus del consum a Europa (novembre), PMI manufacturer dels EUA (novembre) i reunió de l’OPEC. Bon cap de setmana a tots.

Categories: General Tags: