Home > General > Un dia agitat

Un dia agitat

28/10/2017

La sessió d’ahir va ser relativament moguda, en especial als mercats espanyols. El Parlament català va aprovar la declaració d’independència.  Aquest fet va provocar que el selectiu espanyol perdés el cap dels 10.200 punts cedint prop d’un 1,50%. Com de costum el sector financer es va mostrar molt volàtil i valors com Banc Sabadell perdien prop d’un 5%. La prima de risc es movia prop dels 119 punts. També és cert que la jornada de dijous va ser molt positiva. Si aixequem el cap i mirem més enllà d’Espanya, cal destacar que ahir ens vam trobar amb uns mercats forts: l’Eurostoxx guanyava un 0,50% i a tancament europeu l’S&P500, un 0,67%, i el Nasdaq tecnològic sumava un 1,87%. A destacar: (i) el dòlar recuperava terreny a l’euro des de la reunió de dijous del Banc Central Europeu, (ii) l’or reculava lleugerament i (iii) el Brent (petroli) supe­rava nivells de 60 dòlars per barril. Bon cap de setmana i bona Fira!

Categories: General Tags: