Home > General > Moviment als mercats

Moviment als mercats

27/10/2017

Com ja havíem anticipat en anteriors comentaris, el dia d’ahir venia carregat de nous catalitzadors que podien decantar el mercat de renda variable cap a un costat o un altre de la balança. En primer lloc, la compareixença del BCE animava els parquets europeus. En línia amb l’esperat, Mario Draghi reduïa fins a la meitat el programa de recompra de deute,                 allar­gant-lo fins al setembre del proper 2018 i mantenint els tipus d’interès de referència en el 0%. Aquest moviment també impactava en la divisa europea, que es depreciava un 1% respecte al dòlar americà. Per altra banda, posant el punt de mira al país veí, l’ibex 35 s’animava a mig matí amb el rumor que Carles Puigdemont podia convocar eleccions. Amb tot, el selectiu espanyol es desinflava amb la compareixença del president de Catalunya, que desmentia la convocatòria.

Categories: General Tags: