Home > General > Els mercats sempre sorprenen

Els mercats sempre sorprenen

31/10/2017

Després de tots els esdeveniments de la setmana passada, no prevèiem que la jornada d’ahir fos positiva per al mercat espanyol, que va acabar pujant un 2,44%, fins situar-se a màxims d’agost. La resta de mercats europeus registraven moviments molt més modestos. Volem recordar que aquesta setmana es publicaran indicadors d’activitat en els dos costats de l’Atlàntic. També cal destacar que es reuniran les dues autoritats monetàries més favorables a reduir la seva política monetària expansiva. Ens referim a la Reserva Federal americana i al Bank of England. El tipus de canvi eurodòlar es va situar prop d’1,165, l’or es mantenia relativament estable i el petroli (Brent) mantenia els nivells de 60 dòlars per barril.

Categories: General Tags: